Lekkagedienst in Nijmegen

Vakkundig een leklage laten verhelpen in Nijmegen? Dakdekkersbedrijf Voets helpt u graag!

Heeft u het vermoeden dat u last heeft van een lekkage? Merkt u dat het houtwerk van uw dak vochtig is geworden of dat er schimmel bij uw muren naar beneden trekt? Wellicht heeft u last van een lekkage rond uw dak! Een vervelende situatie, omdat een dergelijke lekkage vaak maar moeizaam te traceren is, evenals dat het herstel ervan niet altijd even makkelijk is. Wanneer u echter te lang wacht met het aanpakken van een dergelijke lekkage, zult u in veel gevallen te maken krijgen met een blijvende en soms onherstelbare waterschade in het houtwerk van uw dak, aan uw muren of bijvoorbeeld plafonds. Reden genoeg om bij een lekkage aan uw dak tijdig de hulp in te schakelen van onze lekkagedienst in Nijmegen en omgeving. Onze dakdekkers komen graag naar u toe om een passende oplossing te bieden voor de lekkage in uw woning!

Werkzaamheden lekkagedienst in Nijmegen

De lekkagedienst in Nijmegen komt bij een lekkage naar u toe om de bron van de lekkage voor u te traceren, vaak een erg kleine plek of scheur in uw dakbedekking. Waar mogelijk zal de lekkagedienst direct zorgen voor een passende en structurele oplossing, bijvoorbeeld door de scheur af te dichten met wat kit of door een rubberen ringetje te plaatsen. In andere gevallen moet een deel van uw dakbedekking vervangen worden, waardoor we op een later tijdstip terugkomen om een structurele oplossing te bieden. Vanzelfsprekend zal de dakdekker altijd voor een tijdelijke oplossing zorgen, waarmee verdere schade voorkomen wordt.

Gevolgen van een daklekkage

De gevolgen van een daklekkage kunnen groter zijn dan alleen het aantreffen van een plas water. Voornamelijk lekkage die niet direct zichtbaar zijn kunnen voor wat problemen zorgen. Zo is het mogelijk dat een dakconstructie zijn sterkte verliest doordat er schimmels vormen in het dak. In dit geval kan het mogelijk zijn dat een heel dak vervangen moet worden met de bijbehorende kosten. Hoe sneller een lekkage kan worden gedetecteerd, hoe beter het probleem kan worden opgelost. Een ervaren dakdekker kan hierbij helpen. Zo kan de lekkage vroegtijdig opgespoord en gerepareerd worden.

Herkennen van een daklekkage

Om grote schade te voorkomen is het belangrijk om een lekkage vroegtijdig vast te stellen. Naast dat een dakdekker hierbij kan helpen, kunt u ook zelf bepaalde acties ondernemen. Wanneer u een kamer binnen loopt en er een plas water ligt, is de kans groot dat er sprake is van een lekkage. Een grote lekkage is eenvoudig te herkennen. Kleine lekkages zijn minder eenvoudig te herkennen. Toch kunt u op een aantal dingen letten binnen uw woning. Zo is het aangeraden om regelmatig te controleren op schimmelvorming in de muren. Dit valt ook te herkennen aan een muffe geur wat vanuit de schimmel ontstaat. Daarnaast kunt u letten of behang dat los komt van de muur of gaat bobbelen.

lekkagedienst nijmegen

Waarom schakelt u ons in?

  • Ervaren vakmannen
  • Service & kwaliteit
  • Bieden scherpe prijzen
  • Spoedservice

Bel nu de dakdekker in Nijmegen

Call Now Button