FAQ

De veelgestelde vragen aan de dakdekker in Nijmegen worden hier beantwoord! Wij zijn altijd bereikbaar en vakkundig!

Wat doet Dakdekkersbedrijf Voets?

Wij bij Dakdekkersbedrijf Voets zorgen ervoor dat al uw zorgen rondom het dak worden verholpen en zijn 24/7 bereikbaar. Zo doet u er bij lekkage verstandig aan zo snel mogelijk in te grijpen. Zo kan de bron van de lekkage zo snel mogelijk door ons worden opgespoord en wordt verdere schade aan uw inboedel en dak zoveel mogelijk beperkt.

Heeft u een nieuw huis aangekocht en zoekt u een dakdekker in Nijmegen? Wij leggen een hoogwaardig dak waarmee u decennia lang vooruit kunt. Of u nu gaat voor modern of klassiek, samen in overleg met u komen we tot de perfecte optie voor uw platte of schuine daken. Ook dakleer kunnen wij nog voor u aanleggen.

Als uw dak versleten is of wanneer u er gewoon op uitgekeken bent, kunt u bij ons terecht voor de beste vervanging. Eerst wordt de oude dakbedekking zorgvuldig en op veilige wijze verwijderd zodat er een goede basis is voor het nieuwe dak. Daarna leggen wij met onze expertise en uw wensen een dak wat perfect bij uw huis past.

Door de jaren heen worden we milieubewuster en wanneer u uw huis met de tijd mee wilt laten gaan is het een logische stap om uw dakisolatie aan te pakken. Wij pakken uw isolatie van binnen of buiten aan. Zo blijft de warmte tijdens koude maanden binnen en scheelt dat aanzienlijk in de stookkosten.

Wat is het werkgebied van Dakdekkersbedrijf Voets?

Op zoek naar een dakdekker in Nijmegen? Ons werkgebied is in Nijmegen en omstreken. Geef ons een belletje en wij laten u weten wanneer we langs kunnen komen.

Heeft mijn dak onderhoud nodig?

Onderhoud aan uw dak is verstandig om zo toekomstige problemen voor te zijn. Tijdig onderhoud met onze professionele expertise voorkomt dat uw dak eerder dan nodig volledig vervangen moet worden. De levensduur van uw dak wordt verlengd met elk beetje onderhoud. Ook worden eventuele lekkages opgespoord zodat de binnenkant van uw huis wordt gespaard. Daarnaast kunt u zelf ook aan de slag gaan door het dak vrij te maken van rommel.

Hoe lang duurt het vervangen van een dak?

Het is goed om te weten hoelang het duurt voordat uw dak in zijn geheel vervangen is. Gemiddeld kan een dakbedekker 50m2 per dag leggen. Hierin zijn het weghalen van uw oude dak, leggen van uw nieuwe dak en de afwerking meegenomen. Met een regulier dak zijn wij als dakdekker in Nijmegen ongeveer een week bezig.

Wat voor soorten dakbedekkingen zijn er?

Afhankelijk van uw type dak zijn er verschillende soorten waaruit u kunt kiezen. Belangrijk is ook om rekening te houden met de regelementen die in uw gemeente gelden. Heeft u een plat dak? Dan kunt u helaas niet kiezen voor riet of dakpannen. Gebruikelijker is het om voor EPDM te kiezen. Dit materiaal gaat vaak uw hele leven lang mee en is bijzonder duurzaam. EPDM heeft over het algemeen ook vrij weinig onderhoud nodig. Een milieubewust alternatief voor het gebruik van EPDM, is het laten leggen van een groene dakbedekking. Hierbij worden verschillende soorten mossen en grassen gelegd, deze houden warmte vast in koude maanden maar zorgen voor extra verkoeling op warme dagen.

Bij schuine daken kunt u kiezen voor een dak dat past bij uw huis. Gaat u voor riet, klassieke dakpannen of leien? Leien zijn bijvoorbeeld geheel naar eigen smaak samen te stellen. Deze zijn namelijk beschikbaar in allerlei kleuren. Riet geeft daarentegen een landelijke sfeer aan uw huis en dakpannen zijn een relatief goedkope keuze. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om Dakdekkersbedrijf Voets te contacteren.

Wat te doen bij een lekkage aan het dak?

Allereerst is het belangrijk ons zo snel mogelijk in te schakelen. Zo constateren wij snel de zwakke plekken en zullen wij deze repareren voordat er nieuwe lekkages ontstaan. Bij lekkage kan de binnenkant van uw huis ook worden aangetast. Denk hierbij aan de muren, inboedel en meer. Daarom is snelheid ten zeerste aan te raden.

Waarom schakelt u ons in?

  • Ervaren vakmannen
  • Service & kwaliteit
  • Bieden scherpe prijzen
  • Spoedservice

Bel nu de dakdekker in Nijmegen

Call Now Button